Българин умишлено се вряза с автомобила си в бензиностанция на магистрала в

...
Българин умишлено се вряза с автомобила си в бензиностанция на магистрала в
Коментари Харесай

Българин умишлено се вряза с кола в бензиностанция в Словакия

Българин съзнателно се вряза с автомобила си в бензиностанция на автомагистрала в Словакия, заяви англоезичният словашки вестник The Slovak Spectator. Инцидентът е станал още на 4 януари, само че детайлности от разследването и претекстовете занапред стартират да излизат.

Става въпрос за 28-годишен мъж, за който се твърди, че е крещял " Аллах Акбар “ по време на полицейските разпити. На въпроси от управляващите за неговите претекстове, той обяснил, че " глас в главата му "  е споделил да го направи.


Съдията е оприличил обстановката със стрелеца в Прага, който умъртви 14 души в Карловия университет в столицата на Чехия.

По данни на управляващите няма съществуване на позитивни проби за алкохол, опиати или заспиване зад кормилото и това не е случай. Българинът се е врязал в бензиноколонките, като предизвикал вреди на колите в близост и на самата бензиностанция. Като по знамение, никой не е бил ранен съществено.

Полицията към този момент е почнала наказателно гонене. При претършуване на автомобила са разкрили предмети, които биха могли да бъдат свързани с престъпна интензивност, само че не се разкрива какви са те.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР